Arkiv

Sök

torsdag 28 januari 2010

280110

Hej! Torsdag, gud, veckorna bara susar förbi! Var inne på min söta vän Sofias blogg förut och hon hade skrivit ett inlägg om min blogg med länkning och så, tack så mycket gumman!<3 http://feeaas.devote.se Världens bästa Fia! <3 Nu ska jag skriva mejl till den lärare som har hand om elevrådet, hon ville ha ett protokoll på vad vi kommit fram till på mötet med cafeteria-kommitén igår, ska bli intressant att försöka sammanfatta ihop det till ett bra mejl. Och så ska jag titta på blåsningen på tv3 play, kan nog vara rätt så roligt. :o) Och glöm för guds skull inte att det är Robinson ikväll med! :D Ha det bra så länge, tänkte tipsa om lite musik som jag lyssnar på i nästa inlägg.

3 kommentarer:

  1. ja musiktips uppskattas! ROBINSON! wooohooo! xoxo/u,

    SvaraRadera
  2. svar U: fast du kanske redan hört musiken om den kommer från min spotifylista... :) yay, robinson :D. puss.

    SvaraRadera