Arkiv

Sök

måndag 25 januari 2010

250110

Hej! Jag läste igenom mitt förra inlägg och insåg att jag skrivit att jag tänkt lägga ut bilder på vad jag köpte i lördags. Lat som jag är tog jag inte ens foton igår, och än mindre loggade jag in här igen, för att uppdatera. Istället spenderade jag i stort sett hela söndagen till att promenera, haha. Och på kvällen tittade jag först på "Skruva den som Beckham" och sedan "Kalenderflickorna", bra filmer båda två :o). Idag, måndag, har skolan susat förbi med en rasande fart. Och sedan på eftermiddagen gick jag och mami en lång promenad, så härligt med blå himmel och sol till den vita snön, man blir glad! :o) Och så tänkte man slänga in en dagens outfit, men då funkar inte kameran som den ska... inte konstigt med den gamla skiten iochförsig, jag ska köpa en ny egen vilken dag som helst nu, skulle gjort det också i lördags, men hann inte innan de stängde :o(. Det är så tråkigt att blogga utan bilder, visst man får ju fokusera mer på texten, men det lyser upp finare och lockar mer att läsa om det finns några fina bilder också! :o)

1 kommentar: