Arkiv

Sök

söndag 24 januari 2010

240110

Hej! Idag är det bara 11 månader kvar till julafton... snart dags att skriva önskelista...haha, nä jag skojar bara. Jag vill inte ens tänka så långt fram i tiden, så jag längtar inte ett dugg. Men söndag idag iallafall, jag har plockat och fixat lite smått, och så återstår det lite plugg, slapp och mys. Igår efter tennisen gick jag och mamma på stan, och jag köpte verkligen hur mycket saker som helst, tänkte fota och visa här sedan. Realisation är en väldigt bra sak, när man väl hittar saker blir man ju helt överlycklig! :D Förutom att fylla på garderoben, köpte jag lite skolgrejer, små post-it-lappar som man kan ha för att markera olika sidor i böcker, väldigt bra! Och så plastfickor, alltid bra att ha, så att man kan hålla ordning på papprena i mappen. :o) Nu ska jag hjälpa till med maten, jag återkommer här lite senare. :o) Förresten: Tack U & S för den mysiga kvällen igår! <3 Kram!

1 kommentar: