Arkiv

Sök

torsdag 21 januari 2010

210110

Idag har Agnes namnsdag! hehe. Åh, jag somnar snart, ska nog gå och lägga mig och läsa lite ur "Om jag kunde drömma" snart. Denna torsdag har varit helt okej, dock väldigt trött i slutet av dagen. Det känns som att det händer grejer hela tiden, men att jag inte riktigt hänger med, eller snarare, jag hänger helt enkelt bara med, jag stannar aldrig upp och tänker till extra på något utan låter bara alla saker som händer susa förbi. Min lilla grej som jag har i bussen varje eftermiddag när jag listar dagens roliga saker, har jag kommit på är en rätt bra grej, för då tänker jag tillbaka på dagen och minns allt kul som verkligen händer men som bara flyter förbi. Idag har jag varit på elevrådsmöte och fyllt min kalender med möten med olika kommitéer och så, personligen gillar jag när min kalender känns lite full och bokad, när det känns som att man har saker att göra och man känner sig som en viktig person, haha, låter rätt fjantigt. ;o) Men det finns en gräns också, när det blir STRESS! Och det är så svårt att inse vart gränsen går, för när stressen kommer då mår jag bara dåligt av den, när man har tusen saker som ska göras, då önskar man att man sagt nej till vissa saker, men jag gillar att ha många bollar i luften. Det är svårt att hitta en balans. Och balans har aldrig heller varit min starkaste sida, det vet ni som sett mig på aerobicsen. ;o) haha. Nu ska jag kika på lite kläder på hm.com och sedan dags för sängen snart. :o) Imorgon är det FREDAG! :D Känns lockande! Kram!

6 kommentarer:

 1. Snart är det fredags mys(:

  SvaraRadera
 2. FREDAG IN MY HEART! total lycka ,haha. är completely död. Ses imorgon då, hoppas jag iaf, haha. du ska bara logga in på msn först. xd PUSS!/u,

  SvaraRadera
 3. svar U: yey, så skönt med freeedag! :D jag loggar in efter jag ätit, runt 19:00 eller 19:30 eller så :) hörs! puss<3

  SvaraRadera
 4. Grattis på namnsdagen agnes, lite i efterskott men iallafall :) tahah,

  SvaraRadera