Arkiv

Sök

onsdag 20 januari 2010

200110

Hej! Onsdag kväll och alldeles strax tid att luta sig ner mot kuddarna och knacka på till drömmarnas värld. Det är så lugnt och skönt, och det enda som stör är en molande smärta från det stora blåmärket på tummen som jag lyckades fixa igår. Är bara en lätt stukning, men man känner sig lite lätt handikappad ändå, när det är höger tumme och jag är högerhänt. Det går inte att skriva normalt eller ta i något som man brukar, lite irriterande. Idag har, som onsdagar brukar vara, varit en studdag. Med många lektioner som liksom bara avlöser varandra, rasterna emellan är närmast obefintliga. Fast jag har roligt, även om det går fort och en del lektioner är så tråkiga så man undrar varför man gick upp ur sängen imorse, så har jag kul tillsammans med mina vänner! Vi har en förmåga att skratta åt det mesta, och det gör faktiskt allting mycket roligare att göra. T.ex: man kan skratta i 10 minuter för att man stuckit in en penna i en bok som ens vänner inte märker...eller hur Fia ;oP haha. Imorgon är det torsdag och det känns föga lockande, men vi ska nog göra den dagen rolig också, eller hur mina vänner?! :o) Good night!

2 kommentarer:

  1. HELVETE att jag klickade bort min förra kommentar, nu måste jag skriva om, haha. Mjo vi gjorde så gott vi kunde och lite kul blev dagen ju iaf ;)! Var't rätt segt annars, haha. Men, imorgon är det FREDAG! HELG! woho på det, haha. puss/u,

    SvaraRadera
  2. svar U: haha, så himla irriterande när man lyckas med det. Ja, dagen har vart helt okej, skrattat har vi gjort men också varit väldigt nära att somna, främst på engelskan, haha x). Jippie, fredagen och helgen känns såå himla lockande! :D puss <3

    SvaraRadera