Arkiv

Sök

måndag 18 januari 2010

180110

Hej! Måndag igen, jag älskar måndagar! När jag vaknar upp på morgonen och vet att det är måndag, så blir jag genast pigg och en sorts lycka fyller mig och gör mig alldeles varm. Jag vet inte riktigt vad det är med mig och måndag, men vi gillar varandra, iallafall på morgonen. När alla andra ser ut som zombies och bara önskar att helgen kunde vara föralltid, då skiner jag upp som en solstråle och gör allt för att sprida glädje och positiv energi runt mig. Kanske är det därför jag gillar det, jag kanske känner mig extra glad när alla andra är trötta, haha, jag är lite rolig jag. Idag har skolan flutit på som vanligt, många skratt, lite plugg, projektarbete och stickning på slöjden. Det är kul i skolan! Sådetså! Och en annan sak med måndagar är att jag alltid blir så äckligt effektiv, imorse gjorde jag en liten lista på saker jag skulle göra idag, och jag har snart avverkat alla punkter. Så nu ska jag bara dammsuga mitt rum och sedan lite glosplugg, och sedan kan jag gå och lägga mig med gott samvete. Och vet ni en annan bra sak? Jag har några små idéer om vad jag ska blogga om, alltid kul när man känner sig inspirerad! :D Ha en bra kväll! Kram!

2 kommentarer:

  1. ulli doesn't like måndagar, nope. men det var helt okej faktiskt! bra att nån är positiv iaf (syftar på dig, haha). xoxo /u,

    SvaraRadera
  2. svar U: haha, jag har kul när jag är med er, spelar ingen roll vilken dag det är då! Love! <3

    SvaraRadera