Arkiv

Sök

tisdag 12 januari 2010

120110

Hej allihop! Två dagar har gått i skolan nu, och jag är verkligen glad över att vara tillbaka. Jag har så himla roligt i skolan! Min underbara klass är ju bara bäst! :D 9A<3 Men jag blir trött, igår eftermiddag sjönk jag ner på köksstolarna och somnade där, och idag är jag också lite trött och rätt så frusen, antagligen för att man går upp så tidigt, och dessutom håller igång och tjattrar hela dagen ;o). På tyskan fick jag uppgiften att hålla i en egen lektion i nästa vecka, ska bli intressant att se hur det går! Och sedan har vi haft 3 (!) håltimmar idag, det är det enda vi gör på tisdagar... Jag har en liten idé som jag påbörjade igår, nämligen att varje dag lista de bästa sakerna med dagen, som mina närmsta vänner har gjort. Jag gör detta i bussen hem, säger vilken sak det var och varför den var rolig/intressant/speciell/värd att minnas. Tycker att det är en kul grej, då man faktiskt koncentrerar sig på att minnas alla roliga saker som händer under dagen, istället för att bara glömma av direkt. :o) Nu ska jag käka noblesse! Kram!

2 kommentarer:

  1. ska göra världens roligaste grej imorgon, hähä, ska bara komma på nått först- ses på aerobicsen din fluffiga groda med blåa vingar! /u,

    SvaraRadera
  2. svar: okej, haha :) aerobicsen gjorde gott! :D puss

    SvaraRadera