Arkiv

Sök

lördag 2 januari 2010

100102

Hello! Nyduschad sitter jag här och lyssnar på musik, ska åka in till stan vid tio för att handla med mamma, så det är alldeles strax frukost. Men när jag då satt här tänkte jag att jag lika gärna kan lägga in ett litet inlägg här. Det värsta är att det aldrig blir särskilt vettiga inlägg när jag bara skriver för att ha något skrivet... Jag ska sätta mig med ett block och en penna och skriva upp lite olika ämnen som jag kan skriva om, jag har även några påbörjade inlägg om jag inte minns fel, så jag får se till att skriva färdigt dem, så ska vi nog se att det blir ett bra år på bloggfronten också. :o) Här kommer ett två spotify-länkar på bra musik som jag är besatt av: Markus Krunegård – Jag är en vampyr
Frukost!

4 kommentarer:

 1. Mysigt värre men vi måste prata via telefon snart (NU) om en grej tror att du vet vad, haha(:

  SvaraRadera
 2. Oj, glömde säga att min blogg finns inte längre iallafall inte på den adressen,så ta bort länken.(: haha

  SvaraRadera
 3. svar: Jag ringer dig! :) jo, jag har märkt att din blogg försvunnit... varför? :) ska ta bort länken. puss<3

  SvaraRadera
 4. JAG ÄLSKAR UTAN DINA ANDETAG!!!!
  kram

  SvaraRadera