Arkiv

Sök

fredag 1 januari 2010

100101

Hej allihop! Hoppas ni hade en rolig kväll igår, det hade jag. Nu sitter jag i pyjamas och morgonrock och läser bloggar och drömmer mig bort utomlands. När jag vaknade idag var jag helt säker på att jag var i Tunisien, och jag blev rätt så besviken när jag kom på att jag faktiskt låg i min egen säng i Sverige. Jag vet inte varför, men jag vill utomlands! Idag har jag tänkt ta en riktig slappardag, någonting säger mig att många slappar denna dag... Men jag har faktiskt tänkt påbörja lite utskrivning av bilder från året som varit, som jag kan sätta i mitt fotoalbum och även som jag kan sätta in i min scrapbok! :o) Ha det finfint! Puss! Här kommer lite bilder från igår och inatt. Ego-Agnes var i farten, och tog många bilder på sig själv. :o) Raketer! Raketer!
Lyckades ta denna bild av misstag faktiskt, men jag tycker den blev rätt så cool.
Jag ute på tolvslaget, svinkallt, men min fina blåa halsvärmare som jag fick av mina bröder i julklapp är guld värd, den håller värmen bättre än någon av mina andra halsdukar!

2 kommentarer:

  1. haha, japp hade det trevligt, var sviiin kallt bara, synd att du inte var i götene, det var very nice fyrverkerier haha. ahja, gott nytt år iaf! <3/u,

    SvaraRadera
  2. svar: ja, jag ville så gärna åka till götene, men det fanns inte tid :( gott nytt år sötast! <3

    SvaraRadera