Arkiv

Sök

torsdag 3 december 2009

3:e december!

Har ni stjärna eller ljusstake i ert fönster? Eller kanske ingenting alls? :o)

Jag har en vit stjärna på fot, fast den står inte i fönstret utan på mitt nattygsbord strax under fönstret. Jag har den även som sänglampa, fast det är inte särskilt bra ljus... Men det är ett mysigt ljus, och perfekt att tända på morgonen innan man snoozar, då är det enklare att gå upp även om man är trött som få. :o)


Imorgon är det fredag igen, i skolan ska vi kolla på en engelsk teater och sen på kvällen ska jag vara med i en innebandyturnering i skolan, jag är kan väl inte säga att jag är jättebra på bandy, jag ser det mest som en rolig grej! :o) Och i skolan får vi förhoppningsvis tillbaka våra noveller som vi skrev på svenskan förra veckan, jag blev väldigt nöjd över min, och vill se vad läraren har gett för feed-back och vilket betyg den har fått! :D
Nu ska jag göra lite läxor och sen känner jag ett väldigt behov av sömn så då får det nog bli sängen! :o) Ha det bra! Kram<3

2 kommentarer:

  1. Shit, Jessika hatade särket min, den var kanske inte så bra.., men din lät sött:) Kanske kommer på innebandyn men tror inte det, sorry!:) hejar hemma på dej:)

    SvaraRadera
  2. svar sofia: nej, jag tror inte på att jessica hatar din novell, den lät bra! :) jag håller tummarna för att du kommer, men annars vet jag att du håller tummarna hemma! ;) puss<3

    SvaraRadera