Arkiv

Sök

onsdag 9 december 2009

9:e december!

Jaha, kom hem från aerobicsen för en stund sen, nu sitter jag vid datan och chattar och lyssnar på musik. Idag kom mina uggs, jag beställde en ny storlek så det tog lite längre tid innan jag fick dem. Bilder på dem och på mina stickade strumpor kommer imorgon för jag hittar inte pappas kamera just nu, så jag kan inte ta kort på dem nu. Men det kommer! Annars har det varit en ganska slapp dag i skolan, det blir bara mindre och mindre arbete och mer och mer flum och skratt på lektionerna ju närmare lovet man kommer. Idag sattes betygen, och de jag fått reda på är jag mycket nöjd över! :o) Nu ska jag skriva ut en teknik-uppgift som ska lämnas in imorgon, och sedan kanske sätta mig vid TV:n en stund, eller varför inte sitta kvar här tills det är dags att sova. :o) Jag är väldigt sugen på att ta fram alla mina pärlor och göra lite fina smycken, kanske någon julklapp eller något inför jul och nyår... Får nog sätta mig med lite pyssel någon dag! :o) Vad önskar ni er i julklapp förresten? :o) Kram!

2 kommentarer:

  1. röda converse, haha. imorgon är det lucia. xoxo/u,

    SvaraRadera
  2. okej, då får vi hoppas att du får det du önskar dig då! :) japp imorgon är det lucia, och då ska vi ha glitter i håret! :D puss.

    SvaraRadera