Arkiv

Sök

fredag 4 december 2009

4:e december!

FREDAG!! :D Innebandyturnering ikväll, jag är taggad till tusen! ;o) Jag gav mitt lag två namn att välja på... antingen "sötnozarna" eller "Agnes och gänget", jag tyckte att jag kunde få äran att namnge laget eftersom jag är enda tjejen i laget. Fast de andra verkade inte så pigga på namnen, jag får väl hitta på lite bra argument så att jag kan övertala dem! ;oP Men nu ska jag minsann trycka i mig lite chips och slappa framför teven... sa jag att jag va taggad?? :oP hehe. Oerhört trött är jag, men jag får helt enkelt vila upp mig! Kl. 19.45 spelar vi vår första match så de som vill komma och heja på 9A får dyka upp då! :D Ha det bra, och kolla på idol åt mig också! Kram <3

2 kommentarer:

  1. *BÄST FÖR ER ATT NI VINNER! haha ne skoja bara men vi ses snart din banan, hehe. <3/u,

    SvaraRadera
  2. svar: attans att vi inte vann då... du skulle hejat lite bättre :P skoja. Men det va kulit igår kväll! :D puss<3

    SvaraRadera