Arkiv

Sök

söndag 6 december 2009

2:a advent!

Hej allihop! Idag är det den andra söndagen i advent. Jag tycker det är så mysigt när det börjar lacka mot jul, man känner stämningen och för varje lucka man öppnar i chokladkalendern kommer man en dag närmare den stora röda högtiden! Igår köpte jag nästan alla julklappar, har bara några småsaker kvar så den delen är nästan avklarad. Nu är det bara en massa inslagning som väntar, vilket jag tycker är väldigt roligt. Att sitta där med en massa olika tomtepapper, band, snören, glitter och de olika paketen man ska slå in. Och att kanske tillochmed hitta på något fint litet rim gör ju bara det hela ännu roligare! :o) Idag tänkte jag baka lussekatter, det är ju så gott! Och kanske sätter vi ihop pepparkakshuset också... :D Och sedan har jag lite plugg som ska hinnas med också, engelskaprov imorn. Ha en mysig andra advent! Kram! När andra ljuset brinner är snart lucia här. Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.

2 kommentarer:

  1. mysigt med julklapparna, jag har en del kvar än, hoppas att vi ska åka till skövde nästa helg så jag kan handla klart, haha. ses imorgon din banan, huggies/u,

    SvaraRadera
  2. svar: ja, det är rätt skönt att bli klar med dem även om det är mysigt att springa omkring och leta efter de perfekta grejerna. :) hoppas du kommer till skövde då! :) japp vi ses imorn pepparkaka, puss

    SvaraRadera