Arkiv

Sök

onsdag 23 december 2009

23 december!

1 enstaka dag kvar! :D
Hela köket luktar brända mandlar efter ett litet misslyckande i julstöket från min sida. Så julgodiset som skulle haft mandlar, får helt enkelt bara smaka choklad, det funkar bra det med! :o)
Idag har jag lite pysslande att fixa med, ska slå in några fler små paket, köpa en liten present till en vän, städa, julpynta, klä granen, ja det finns grejer att göra idag! Men det är mysigt, helt fantastiskt att det är JULAFTON imorgon! Får inte glömma att hänga upp min julstrumpa heller. Tänkte att jag kan lägga ut en liten bild på vad jag tänkt ha på mig imorgon. :o)
*röd klänning som jag har fått av Amanda
*svart cardigan
*svarta strumpbyxor
Anledningen till att jag vill ha en cardigan över klänningen är för att jag vill klä ner den lite, på jul tycker jag att man ska vara mysigt klädd, visst är det lite festligt, men mer en myshögtid, enligt mig iallafall. :o)
Ha det mysigt nu på dan före dopparedan! :o) Puss!

2 kommentarer:

  1. blir fint :) vem är denne vän då? ha världens bästa jul sötase Agnes, ily! /u,

    SvaraRadera
  2. svar: tack! :) denne vän är amanda :) du får ha en underbar, mysig jul! I love you to! <3

    SvaraRadera