Arkiv

Sök

torsdag 17 december 2009

17 december!

En vecka kvar. En ynka liten vecka till den stora röda högtiden som lyser upp i vintern. 7 dagar, ingenting! Och samtidigt som jag gärna vill att dagen ska komma, så vet jag ju så väl hur snabbt den är slut, hur snabbt tiden går. 2 dagar kvar i skolan, och så avslutning på måndag kväll. De två sista dagarna av den här terminen. De dagarna ska jag bara njuta av att det inte är jul än, för även om längtan är en del av julen så är dagarna innan minst lika viktiga att ta vara på! Nu har jag tjatat klart om tiden och hur fort det går, känns som att det är det enda jag snackar om... haha. Men annars har det varit en rolig dag i skolan! Tråkigt att S var sjuk, men med mycket flummande och "roliga" skämt från min sida. :o) Nu är det musik och chattande som gäller, och så kanske lite städande sedan. Men vi hörs! :o) Kram/Agnes

10 kommentarer:

 1. alla kvällar är likadana typ, msn & musik. hahaha ahja. jag håller med med grejen om tiden haha. men kan inte hjälpa att jag längtar lite, haha fast har inte tänkt så mkt på det egentligen, ahja, ses imorgon cucake! <3 /u,

  SvaraRadera
 2. svar: haha, ja lite längtar man ju, det är ju ändå jul vi snackar om ;) haha. du är söt! hiphop imorn! puss<3

  SvaraRadera
 3. Allt bättre, men förklyld ses i morgon:)

  SvaraRadera
 4. Fun fun ... Jag är ganska ser fram emot jullovet:). Det finns massor att göra säkert. Finns det några traditioner som du och din familj göra?

  Och nej, jag inte bor i Sverige, jag bor faktiskt i USA. Jag önskar jag bodde i Sverige ändå ... det skulle vara så roligt att gå från land till land! Anyways ... tootaloo ha en underbar dag! God jul!

  SvaraRadera
 5. Hihi, jag tycker det ska bli jätteroligt med julen men den kommer ju för fort..:/

  Svar på kommentar: Tack så jättemkt:D Nu blev jag glad
  Kram

  SvaraRadera
 6. svar: de enda traditionerna vi har är att fira med pappas släkt på julafton och med mammas på juldagen eller annandag jul. och såklart att käka en massa mumsigt julgodis! :D

  Okej, vad har ni för traditioner då? :) God jul!

  SvaraRadera
 7. svar: ja, det går alldeles för snabbt, men är fortfarande så otroligt mysigt! :D du är söt! <3

  SvaraRadera
 8. Snart lov! =D

  SvaraRadera
 9. svar: ja visst är det hemskt... x) haha. nej, men det ska bli skönt med jul! :D

  SvaraRadera