Arkiv

Sök

onsdag 16 december 2009

16 december! SOFIA HÄR!:) och trista agnes..

Hej, sitter i skolan och söker bonde som har glasögon och linser, det är suppedupper kul, liksom No rockar fett likssom....älskart! Okej, jag söker fakta om glasögon och linser men ändå är det supperdupper gulligt och Kajsa är världens bästa lärarae, men även jessika. Vil hälsa till Hannah, för du är supperdupper kul..NOT! skoja:D Hannah du är bara bästa, men jag är litee busig ibland vet du,hahah! Men detta är sista lektionen, sedan är det lunch och sedan är det gemenskapsdag! :D KRAM AGNES SOFIA är här:) Jag vil bara hälsa besök min blogg, Behindthelittlebox.blogg.se :) Den är mycket bättre än Agnes gråa blogg:) hahahaha. Men nu vill jag hälsa till Úlrike min bästis, hejhej!:) Nu ska tråkiga Agnes skriva klart, men det hinner hon ej, nu skickar jag ut medelandet.hahaha:D http://www.behindthelittlebox.blogg.se/ <---HUG`S SOFIA:)

6 kommentarer:

 1. Så roliga ni e allihopa;P
  Kram

  SvaraRadera
 2. Is school out for you yet? Merry Christmas!

  SvaraRadera
 3. Do you know English? :) I don't know swedish, I should probably learn. It looks very complicated though. :( I am learning spanish which is very very easy. (so far at least)

  SvaraRadera
 4. svar: Rebecka: haha, vi hade en liten rolig stund i infoteket ;) hahaha

  SvaraRadera