Arkiv

Sök

tisdag 15 december 2009

15 december!

Hej, idag har det snöat hela dagen! :D Så härligt!
Dagen har varit helt okej, har gått alldeles lagom snabbt och innehållt många skratt. Efter regn kommer solsken sägs det ju, och eftersom gårdagen inte var så bra för mig kom "solskenet" idag, med snö och glädje. Imorgon ska vi ha gemenskapsdag i min klass och det ska bli jättemysigt! 9A<3
Nu är det minsann bara 9 dagar kvar till Julafton, känns mysigt. Hur ska ni klä er på jul? :o)
När det händer saker i ens liv som gör att man bara vill skrika och gråta, då är vännerna det absolut viktigaste som finns. Jag är glad att jag har er, ni betyder mest och ger mig stöd och gör mig glad! Älskar er! <3

7 kommentarer:

 1. Great blog! Do you like to play tennis?
  (

  SvaraRadera
 2. svar: thank you! yes, I love to play tennis, it´s very funny! :)

  SvaraRadera
 3. Good stuff. :) Do they have good tennis stuff in Sweden?

  SvaraRadera
 4. who is anonym? :) We, me myself & I, love snow! vänner är det bästa som finns vänskap håller 10 000 ggr längre än kärlek! ily! btw, snart lunch & snart gemenskapsdag, hittar inte ett skit om glasögon och hur de har påverkat världen, damn tihs. haha, xoxo <3/u,

  SvaraRadera
 5. svar: håller med dig, kärleken till vännerna är starkast! <3 jag hittar inte heller något om de där jäkla glasögonen, skiter i det nu , har fullt upp med att hålla fia borta fråpn tangenterna ;) puss<3

  SvaraRadera
 6. jag ser det hahaha vad nödvändigt detta kändes haha sitter bredvid dig när du svarar, ofta egtligen haha. FIA GÅ!/u,

  SvaraRadera