Arkiv

Sök

lördag 12 december 2009

12 december!

Hejhej, lördag idag! :o) Jag har tillbringat hela dagen i staden, spelat tennis och shoppat litegrann. Jag köpte ett par jeans på JC. Och nu sitter jag nyduschad och tittar på de olika kläderna jag kan tänka mig att ha ikväll när jag ska på glöggkväll. Blir nog mina nya jeans och antingen ett ljusrosa linne med spets från Åhléns eller ett svart linne med volanger från H&M. :o) Och så lite smycken på det, förmodligen mina armband som går i silver och svart, och kanske ett färgglatt berlockarmband som jag köpte i Tunisien och som mina väninnor har likadana. :o) Lyssna på den här låten, den är riktigt bra och man får lite partykänsla! :D Tik Tok med KE$HA

2 kommentarer:

  1. det var jättekul verkligen, välbehövligt, älskar er! <3 /u,

    SvaraRadera
  2. svar: Ni är världens bästa vänner! Jag hade inte varit jag utan er, älskar er! <3 och gårdagskvällen var mysig! :) puss<3

    SvaraRadera