Arkiv

Sök

måndag 28 december 2009

091228

Hej! Hoppas ni haft en mysig julhelg med mycket mat, godis, julklappar och umgänge. Det har jag haft iallafall! :o) Jag fick blandannat en minidator som jag sitter vid nu, tar lite tid att vänja sig men den är cool. Sedan har jag även fått lite annat smått och gott, typ pengar, kalendrar till nästa år och en halsduk. Jättefina saker, jag är jättenöjd! Compaq mini 700. Kan ni tänka er att det endast är 3 dagar kvar till 2010? Helt sjukt! Hur ska ni fira nyår? Vi är varje år ett gäng på typ 5 familjer som firar ihop, äter något gott, skjuter raketer och skålar in det nya året. Så blir det även iår. Och sen måste jag ju även fira med de andra sötnosarna, får se om vi kan träffas antingen innan eller efter och fira litegrann. :o) Och min nyårsklänning har ni ju redan fått se, hur jag tänker matcha den har jag inte bestämt än, men bild kommer. :o) Ha det bra! KRAM!

2 kommentarer: