Arkiv

Sök

torsdag 26 november 2009

Salut!

Har precis käkat korv med bröd och nu ska jag sätta mig med en ledarskapsuppgift som ska lämnas in i idrotten imorn. Och sedan tänkte jag sätta mig någon dag och skriva ner lite olika teman och inlägg jag kan skriva om här på bloggen så att jag har lite inspiration nu i mörkret. Ni kanske har några förslag? :o)
Och medans jag gör läxor ska ni får chansen och kolla på några bilder ifrån Tunisien när jag var där på höstlovet!

10 kommentarer:

 1. jul, och barndoms minen:) uppdatera oftare:)

  SvaraRadera
 2. Gud vad härligt det ser ut!:D Vill oxå dit..

  SvaraRadera
 3. svar: det va superhärligt! och nu får man nöja sig med att titta på härliga bilder, vilket iofs inte är så dåligt det heller! :)

  SvaraRadera
 4. svar till S: tack för tipsen! :) jag ska försöka uppdatera lite oftare, men jag gillar inte att skriva "tomma" inlägg som inte handlar om något för ofta och då väljer jag att inte skriva alls istället! :)

  SvaraRadera
 5. gött med update, yay! we (me, myself & I) like your blog, it sucks but still. makes no sense, i knoow. gud, jag skoja. jag har ingen aning vad jag skriver egentligen, sak samma. i alla fall så älskar vi bilder anges, bilder! xoxo/u,

  SvaraRadera
 6. svar U: haha, ja visst är bilder härliga! :) och jag ska bli bättre på uppdateringen bara jag har något att skriva! :) puss<3

  SvaraRadera
 7. såg ju riktigt mysigt ut! :D

  SvaraRadera
 8. svar jessika: ja det va mysigt ska du veta! :D

  SvaraRadera
 9. ååååhh ,,, gud vad kul vi hade asså!!//ebba

  SvaraRadera
 10. svar ebba: japp så himla härligt, och det bästa, måste ju ändå ha vart minidiscona... ;P hahaha

  SvaraRadera