Arkiv

Sök

tisdag 3 november 2009

ready for this to be the twilight of your life?

Hej!
Nu har jag läst ut Twilight! Känns lite tomt faktiskt, jag behövde ju göra det eftersom att jag ska skriva bokrecension på boken, men den är så bra att man inte vill att den ska ta slut. Tur att jag kan börja med New Moon nudå! :o) Förresten, vi kollade på Twilight - filmen i lördags och den va jättebra! :o)
Några bilder från Tunisien har jag inte hunnit ladda in, men det kommer så fort jag får lite tid över!
Jag har funderat lite på vad som är bäst med att det är november, och det här är det jag kommit fram till:
Nu har löven äntligen börjat falla ordentligt från träden, och samlas i färgglada högar på marken! Det är kallt ute, men jag har inte så mycket emot att få klä på mig ordentligt och klä mig i mysiga höstkläder - jag lever ärligt talat i mina tjocka, mysiga strumpor! Varje morgon när jag vaknar är det lika härligt att ligga kvar en stund under täcket i värmen, och höra vinden vina och kanske höra regnet smattra mot fönstret. Sedan kan man gå upp och njuta av mörkret och myskänslan som genast infinner sig när det är mörkt och man tänder några ljus på frukostbordet.
Att gå till bussen i kylan är kanske inte det roligaste, men däremot att sitta i bussen och titta ut på höstlandskapet utanför fönstret tycker jag är härligt! Att när man kommer hem svepa in sig i en filt och sätta sig med en kopp varm choklad och mellanmål med en bra tidning eller bok eller varför inte vid teven och repriserna av sitt favoritprogram...
Att sitta vid sitt skrivbord med en hög läxböcker framför sig blir faktiskt inte lika tråkigt om man tänder några ljus och gör iordning en kopp te! Då blir också det till en mysig stund, såvida man inte fattar någonting av läxorna och bara blir frustrerad... ;o)
Och att titta på film hör ju också hösten till! Antingen på bio eller varför inte bara mysa i soffan med några nybakade chokladbollar och en kopp te eller varm choklad. Där kom ännu en sak som iallafall jag gillar att göra på hösten: Baka! Inga svåra saker, men kanske en äpplepaj, chokladbollar, cornflakes-kakor eller en sats muffins. Också jättemysigt att göra och dessutom gott att äta när det är klart. (och under tiden, man får faktiskt provsmaka!)
Listan kan göras längre på saker jag gillar med hösten, och jag kan komma på lika mycket om alla de andra årstiderna också, för jag har faktiskt ingen favorit, jag gillar höst, vinter, vår och sommar lika mycket! :o)
Så nu har jag skrivit en liten historia på vad som är höst för mig, gör det du med, och försök komma på så många positiva saker som möjligt! Då kan du ta fram din lista när du känner dig lite nere, eller när det är som allra mörkast, och förhoppningsvis bli lite gladare! :D
Nu är det desperate housewives! Ha det bra! KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar