Arkiv

Sök

söndag 1 november 2009

Plugg, plugg, plugg!

Hejsan! Idag är det precis som rubriken antyder lite skolarbete som gäller. Har ju varit underbart med lov, och att få vila upp sig, men nu tar vi nya tag igen! ;o) Tänk att vi redan är inne i november månad... nästsista månaden på hela året. Usch vad fort det går! Idag har jag varit vid minneslunden och tänt ljus för min älskade farmor Runa<3 det är ju alla helgona. Nu har jag precis ätit äpplepaj, mums! Och så är det dags att återgå till glosorna igen :o). Hoppas ni har en mysig 1:a november, och missa inte gossip girl kl. 19:00 på kanal5 ikväll! Kram!

2 kommentarer:

  1. Haha läxor, rätt åt dig du har ju vart på semester hur länge som helst nu, då passar det bra med lite läxor! :D

    SvaraRadera
  2. svar: och det va underbart med semester! :D och läxorna har jag inget emot nu när jag har vilat upp mig! :)

    SvaraRadera