Arkiv

Sök

lördag 7 november 2009

071109

Hej!
Lördag idag och jag är rätt trött. Inte konstigt när man går upp kl. halv 8 istället för halv 9 bara för att klockan går fel... haha.
Bara för att jag är slö sitter jag vid datorn och lyssnar på musik och kollar på saker jag vill köpa! :D Jag va inne i stan och spelade tennis förut och sedan åkte jag och mamma till ö&b för att köpa lite saker som jag ska bjuda på vid min monter på yrkeslivsmässan, ni vet den där mässan om praoplatser som jag nämnt förut.
Här kommer iallafall mina fynd som jag gärna skulle köpa:
-svarta uggs från H&M, de verkar så mysiga! :o)
de finns i mörkbrun också men jag tror att jag hellre vill ha svarta. Har dock inte bestämt mig än.
-en mysig cardigan från H&M, jag skulle gärna fylla på min garderob med sådana såhär i hösttider!
-ett fint färgglatt berlock-armband skulle inte sitta fel, fast egentligen kanske jag skulle sätta mig med alla pärlor jag har och försöka göra ett eget, helt personligt!
Förresten, kommer ni ihåg de här sockarna från indiska som jag så gärna ville ha för ett tag sen? Nu har mamma sagt att hon kan sticka ett par till mig och idag köpte hon garn! Ni får se resultatet när det är färdigt! :D
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt, ha det bra! Kram!

4 kommentarer:

 1. he-he, uggs äger välden. var också i stan idag med fia. pussssss'<3/u,

  SvaraRadera
 2. svar: de är mysiga! :) okej, hittade ni något? :) puss<3

  SvaraRadera
 3. en sån cardigan verkar superskön, hoppas att den inte är en sån där sticksig bara^^

  SvaraRadera
 4. svar: ja, visst verkar den mysig! :) <3

  SvaraRadera