Arkiv

Sök

lördag 3 oktober 2009

Sent på lördagskvällen...

... fick jag för mig att skriva ett inlägg. Har letat lite bilder på nätet som jag nu tänkte visa innan jag ska gå och lägga mig. Det är nämligen såhär att jag idag tog tag i att fixa ännu lite saker i mitt rum :o). Det ska bli ett sminkbord, och idag köpte vi konsoller till själva hyllplanet, och imorgon tänkte jag roa mig med att sätta upp hyllan på rätt plats och få lite ordning på mina sminkgrejer. Efter det finns det vissa saker jag behöver införskaffa innan mitt rum är komplett och det är dessa grejer jag tänker visa bilder på. ;o)
En lagom bred och lagom djup vit bokhylla.
Någon sorts vit pall att ha till sminkbordet, gärna lite gammaldags. Har tänkt att jag ska kolla lite på second hand, för att se om jag kan finna något som faller mig i smaken.
En lagom stor spegel med guldram, även denna ska sitta över sminkbordet!
Detta är de saker jag behöver ha för att kunna fixa mitt dröm-rum så att det blir perfekt. Har tänkt att jag ska ta bilder på hela rummet och lägga upp här tillsammans med en text om vilken stil jag försökt få fram och vad jag inspirerats av. Men det får vi se när det inlägget kommer, förhoppningsvis så fort som möjligt! ;o)
Godnatt & kram! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar