Arkiv

Sök

torsdag 8 oktober 2009

Salut dans l'ombre d'automne!

Idag har jag varit på marknad efter skolan tillsammans med några klasskamrater, mycket mysigt. Lite väl kallt kanske, men ändå mysigt att gå omkring och kika på alla marknadsstånden och på allt de hade att erbjuda. På vägen hem från bussen på eftermiddagen idag störtade regnet ner, jag blev genomblöt och var tvungen att byta om. Så nu sitter jag här i myskläder och dricker varm oboy <3 Nu ska jag göra en idrottsläxa klart och sedan ska jag krypa upp i soffan och läsa Twilight! Påminn mig om att jag måste se den filmen med, har inte gjort det än.. (Jag vet att jag är lite efter). Imorn är det fredagsmys! :o) KRAM <3

2 kommentarer:

  1. YOU HAVE TO WATCH IT! Ses ikväll din bomb, skoja xd vet inte vrf jag skrev så puss iaf/u.

    SvaraRadera
  2. haha, jag ska se den inom inte allt för lång tid ;) vi ses snart din groda! ;P haha puss

    SvaraRadera