Arkiv

Sök

onsdag 21 oktober 2009

Onsdag!

Hello! Jag sitter här och skriver ut bilder på miljömärken som ska vara till en hemkunskaps-redovisning imorgon. Annars har jag idag efter en lång skoldag haft utvecklingssamtal. Det såg mycket bra ut för mig, så jag är jättenöjd! :oD Nu känner jag verkligen hur min koncentration i skolan börjar bli dålig, så det ska bli jätteskönt med lov, så att man kan vila ut sig! Det är första gången på länge jag känner så inför en ledighet, annars den här terminen brukar jag inte vilja ha helg t.ex. bara för att jag hellre vill gå i skolan och umgås med världens bästigaste klass - 9A <3 Nu ska jag byta om till aerobics! Ha det bäst! <3

2 kommentarer:

  1. Jag vill också vara i skolan, eller ja, inte vara sjuk iaf -.- ! Och så vill jag också gå på aerobics! EAAHWRH! puss iaf! /u, <3

    SvaraRadera
  2. och jag vill att du ska komma tillbaka till skolan! :) bli frisk! puss<3

    SvaraRadera