Arkiv

Sök

lördag 10 oktober 2009

Ironiskt eller inte?

Hej allihop! Idag har jag sysselsatt mig med att spela tennis på morgonen och sedan sitta vid mitt skrivbord som är fulllastat med papper om min praovecka, jag håller nämligen på med att skriva texter, planera, tänka, klura, pussla och pyssla för att kunna göra en monter om min praoplats. Det är ganska intressant att betrakta mitt arbetande, jag skriver ner lite, sedan stryker jag hälften och skriver nytt. Sen bestämmer jag att det kanske är bra att ha lite valmöjlighet, så jag skriver flera exempel av samma text. Sedan kommer jag på att de är lite för lika så jag kanske skulle skriva en text som är helt annorlunda... och sedan blir jag bara trött på mina egna funderingar och tar en paus. Det bästa är, att när jag kommer tillbaka efter pausen väljer jag nästan alltid den text jag skrev från början ändå... Känns liite ironiskt! Men jag har iallafall en del kvar att fixa med. Så nu när jag kommer tilbaka från den här pausen får vi se vilken av alla inledningar jag skrivit, jag kommer välja... ;o)

2 kommentarer:

  1. he-he, vi är klara med våra texter, de känns inte så utecklade men det skiter vi i, för annars blir det bara blaj xd lycka till iaf, huggies/u,

    SvaraRadera
  2. det är ju jättebra att ni är klara, ni har använt lektionstiden lite mer effektivt än vad jag gjorde... *host... ;) hehe. tacksåmycket! :) <3

    SvaraRadera