Arkiv

Sök

söndag 11 oktober 2009

-Good morning! Rise and Shine!

Den repliken fick jag av mamma i morse när hon kom in och väckte mig. Inte skulle jag få sova ut inte, här skulle man tvingas upp i ottan... Nej, okej då, klockan va kvart över 10 och vi skulle åka iväg klockan 11 så det va inte så tidigt men jag va riktigt trött!
Intressant att läsa om min morgon va? haha, nej kanske inte men jag hade lust att dela med mig av den repliken! hehe.
Iallfall så har jag idag firat min morbror som fyller år imorn- GRATTIS! :) <3
Sedan nu på kvällen har jag pluggat engelska (vi har kapitelprov imorn-blä) och suttit vid datorn. Jag måste säga att jag vet inte vad jag skulle gjort utan msn, hur skulle man fördriva kvällarna om man inte kunde gå sina vänner lite på nerverna genom att skriva en massa fina saker till dem via internet?? hehe.
Nu ska lilla jag gå och lägga mig för att orka skina imorgon med ;o) GODNATT! <3

6 kommentarer:

 1. blöö, är fina saker samma sak som retas då menar du eller? högar/u,

  SvaraRadera
 2. svar: Ulli självklart menar jag att retas är detsamma som att skriva fina saker! Lägg också märke till "gå sina vänner på nerverna" den texten va till dig! :P hehe, puss<3

  ps. du vet att jag skojar, och jag hoppas inte du tar illa vid dig! <3

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillar att gå folk på nerverna, du blir bättre och bättre :D skoja haha

  SvaraRadera
 4. svar: jag vet, mitt mål är att bli bäst! mohahaha. skoja.

  ps. hoppas du vet att jag skojar när jag retas med dig! :)

  SvaraRadera
 5. NÄE JAG TAR JÄTTEILLA UPP! såklart jag inte glr anges lilla <3/u,

  SvaraRadera