Arkiv

Sök

söndag 18 oktober 2009

En slapp helg!

Förutom att jag spelade tennis igår så har jag suttit hemma vid antingen datorn eller teven hela tiden! Så skönt att tillåta sig själv att bara slappa! :D I fredags var jag med och hjälpte till när franska-gruppen ordnade lågstadiedisco! Så kul att få dansa omkring med de små barnen och se deras stora leenden när de får upp en godispåse i fiskedammen! Och jag som faktiskt läser tyska var ju där frivilligt, haha. :o) Igår spelade jag som sagt tennis, och sedan fick jag igång sims! Det var så länge sen sist jag spelade det så när jag väl började igår var jag helt fast resten av dagen. :o) Och idag då, nu har jag precis skrivit i mina engelskaglosor på glosboken, måste passa på att tipsa om den sidan! Passar utmärkt om man har mycket glosor och inte har något bra sätt att plugga på dem! Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan tror jag att jag tar en liten promenad, jättemysigt att få lite frisk luft samtidigt som man kan hoppa omkring i alla härliga höstfärger! <3 Sedan ska jag nog börja tänka på vad jag ska ha med mig till Tunisien, jag åker ju på fredag... :o) ps. jag har inte hittat min kamera än... :'o(

4 kommentarer:

 1. discot var nice! :} och om jag får tipsa om en bättre sida att träna glosor på så ä det glosor.nu, he-he, skoja bara men den är bra! Jag vill också skriva packninglista, fast inte åka bort då, fast skulle kanske inte sitta fel med lite färg ändå, he-he. Vi ses inorgon anka! <3/u,

  SvaraRadera
 2. svar: discot va kuligt! :D haha, du får njuta av hösten istället! ;) see you, uggla! <3

  SvaraRadera
 3. jag vill ocksååå utomlands!): /jjjessiie

  SvaraRadera
 4. svar: följ med i resväskan då ;P haha <3

  SvaraRadera