Arkiv

Sök

tisdag 1 september 2009

translation engelska A läxa glosor tyska projekt deadline

Ja, det är mycket som händer nu redan andar veckan i skolan... Fast iochförsig så blev det mycket mer igår när vi fick reda på vad vi skulle göra på engelska A, och den kursen kunde jag ju valt att inte läsa. Menmen, det ska nog gå bra! Miljö-projektet blev vi klara med idag och deadline är imorgon så det kan jag lägga åt sidan nu... (i väntan på nästa projekt...) Fast om det går som det har gått för mig idag så kommer det inte gå bra... eller egentligen så har hela dagen flutit på bra ända fram tills jag kom hem och skulle skriva en översättning som sedan skulle mejlas till engelska A-läraren... då stötte jag på all världens problem! Datorn laddade ur och allt som jag skrivit raderades, internet funkade inte under en liten stund, allt var allmänt segt, det gick inte att klistra in texten på ett mejl mm. tur iallafall att jag inte skulle skriva ut texten för då hade ju skrivaren också garanterat krånglat... Så, det va lite om min otursamma helt ointressanta eftermiddag/kväll... Vad gjorde ni denna dag? Det va ju hur varmt som helst och fint väder! :o) Nu är jag trött, trött, trött så det blir sängen nästa! Godnatt! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar