Arkiv

Sök

torsdag 24 september 2009

Torsdag eftermiddag...

... och jag planerar vad jag ska hitta på imorgon då vi har studiedag... ;o) De förslag jag kommit på än sålänge är dessa: *Sovmorgon *Lång, lyxig frukost *Gå i myskläder hela dagen *Ta en promenad om vädret tillåter *Hoppas på regn så att man kan tända ljus och sitta inne och mysa *Läsa Twilight/kolla på film *Baka något smarrigt (typ cornflakes-kakor) Alla de saker som står över här går i temat "slappa och mysa hela dagen" men det är precis det jag tänker göra! ;o) Och så kanske jag (om jag får tid över i slappandet) förbereder lite frågor och annat som berör min prao som är nästa vecka. Det känns ganska läskigt för senare i höst ska vi göra en yrkeslivsmässa om vår prao-plats. Och jag lovar att jag kommer sakna min klass nästa vecka! 9A=BÄST!!! <3

10 kommentarer:

 1. Hej hå! Alla punker låter supper myssssiga! :)

  SvaraRadera
 2. ohja, sant, det om att sakna klassen alltså, jag får abstinens. skoja men puss. och mysa tänker jag också göra <3 /u.

  SvaraRadera
 3. svar: sjukis Sofia får bli frisk nu tycker jag!!! KRYA! <3

  SvaraRadera
 4. svar: och mest kommer du sakna min bästiga humor! :P haha. myys!! puss<3

  SvaraRadera
 5. Att 9a äger sönder är fan ingen nyhet! haha xD

  SvaraRadera
 6. svar: Nej det är ingen nyhet, det har vi vetat hela tiden :P haha. 9A=BÄST!!! :D

  SvaraRadera
 7. ha-ha alexander xd /u.

  SvaraRadera
 8. Ha det så kul på din prao! :)

  SvaraRadera