Arkiv

Sök

onsdag 23 september 2009

Smycka dig i höst!

Hej alla fina!

Nu är hösten här, och jag vet inte varför, men på hösten får jag alltid ett sånt sug efter att köpa smycken och accessoarer. Jag är inne på hm.com just nu och har hittat lite fina saker. :o) Jag är lite inne på att köpa lite fina ringar, då det är ett fint sätt smycka sig utan att det förstör själva klädseln, (en del kläder är helt omöjliga att matcha med armband och halsband!)
Dessa två "serier" med ringar kommer från H&M och kostar 39:50 för ett fyrpack med ringar. Eftersom de är billiga är jag väldigt sugen på att köpa någon av dem, men vilken? Guld eller silver?
En annan ring som faller mig i smaken är den här: från H&M kostar 49:50
Enligt min åsikt och smak ska en ring vara antingen väldigt liten och nätt, så att den bara glittrar lite fint på fingret och som känns lite vardagligare. Eller så ska en ring vara riiiktigt stor, med mycket färg, glitter och glans som gör att den känns festligare. Har man en liten ring tycker jag man kan matcha den med de allra flesta sorters andra smycken, men om man har en större ring tycker jag att resten av smyckningen ska vara ganska nedtonad så att ringen får all uppmärksamhet! ;o)

5 kommentarer:

 1. köp de i silver (: /u.

  SvaraRadera
 2. svar: okej, jag kanske köper båda ;)

  SvaraRadera
 3. JAG SKA HA DEN STORA!!!!:D

  SvaraRadera
 4. Alltså jag tycker lite det du säger/skriver stämmer kanske men alltså en STOR ring är as snyggt och kan lyssa upp hela outfitsen och det är bara såååååå snyggt! har en men ska köpa flera!:)

  SvaraRadera
 5. svar: Visst är den underbart fin, och färgen är ju så härlig! :) En stor ring är absolut jättesnyggt! :D <3

  SvaraRadera