Arkiv

Sök

måndag 28 september 2009

Prao!

Hej allihop! Idag har jag inte varit i skolan utan ute på prao. Jag proa:r på ett café/bageri, har lite ont i fötterna efter allt stående och är ganska så jättetrött! Men det har varit kul och på det här stället ska jag alltså stanna hela veckan och sedan lite senare i höst ska jag göra en monter om prao-platsen som sedan ska redovisas på en stor yrkeslivsmässa. Till alla mina goa klasskamrater: Hur har er första dag på prao:n sett ut? :o) Till alla andra: Hoppas ni haft en fin måndag! :o)

3 kommentarer:

  1. As bra, rolig ,men krävde mycket arbete!Tur att både jag och ulli hjälpte de:D

    SvaraRadera
  2. jobbig men helt okej. vi fick typ "grusa" tulpanlökar, fylla jord i lådor osv. sjukt tungt men som sagt okej. imorgon ska vi klippa häck xd vi ses din nörd puss'/u.

    SvaraRadera