Arkiv

Sök

tisdag 1 september 2009

Mitt rum! Foto-repotage.

Från början var det denna grålila färg i rummet (den va mer lila, men det syns inte så bra på bilden) sedan använde vi oss av en massa praktiska saker, såsom färg, rollers och penslar... ...för att grundmåla alla väggarna! Jag i arbetartagen! xP Såhär ser tapeten som jag valde ut... ...Och jag ÄLSKAR den! :D
Mer bilder på själva rummet och möbleringen kommer (om ni vill såklart?) när jag fått ordning på allt x)

4 kommentarer:

 1. nice, ja vi VILL ha bilder när allt är klart! :]/u.

  SvaraRadera
 2. svar: okej, då får jag se till att ta lite bilder när allt är klart! :P <3

  SvaraRadera
 3. Agnes, lila agnes . BRA blogg men byt designe!:) Men du fin tappet:)/sofia ska käka kakor nu!

  SvaraRadera
 4. svar: tack! jag ska kolla lite på lite andra designer men det är svårt att hitta något som känns riktigt bra. Tack så mycket, jag älskar verkligen den tapeten! :) /agnes vill också ha kakor!

  SvaraRadera