Arkiv

Sök

måndag 21 september 2009

Måndag

Jaha, så var det måndag igen! Idag har höstkänslan verkligen infunnit sig med blåsigt, kallt väder med lite små regndroppar här och där. I fredags var jag på tjejkväll hemma hos H tillsammans med henne, S och U. Supermyys! <3 I lördags spelade jag tennis och sedan umgicks jag med A, på kvällen åt jag och min familj middag där, jättegott! Kanske får ni se lite nya modellbilder på mig snart, för det va nämligen det jag och A sysslade med ;o) Igår fixade jag lite i mitt rum. Jag satte upp hyllor ovanför skrivbordet och plockade upp lite saker ur påsar. Nu ska jag bara sätta upp mitt sminkbord på något finurligt sätt och hitta en perfekt bokhylla sedan är mitt rum komplett! :o) <3 Idag har det varit skola och nu på eftermiddagen har jag suttit framför tv:n med en kopp varm choklad. Snart ska jag dammsuga lite och sedan ska jag sitta vid tv:n igen! Don´t forget: "Svenska Hollywoodfruar" tv3 kl. 21.00-22.00.

2 kommentarer:

  1. det var väldigt kul i lördags/u.<3

    SvaraRadera
  2. svar: i lördags? :P i fredags menar du? haha. det va jättemysigt i fredags! :P puss<3

    SvaraRadera