Arkiv

Sök

fredag 25 september 2009

Indiska <3

Hej allihop! Idag är det fredag och jag har som sagt studiedag. Jag har tagit sovmorgon, ätit lång lyxig frukost och klätt mig i myskläder. Har även lagat pastasallad med kyckling till lunch och nu tänkte jag ta en liten promenad innan jag kryper upp i soffan med twilight. Men först tänkte jag visa lite fina saker som jag hittat på indiska.com. Det är verkligen en av mina favoritaffärer, men det är inte ofta jag är där eftersom det inte finns någon butik nära där jag bor. :o( men man kan ju alltid kolla på webben, och det är ju aldrig fel att få lite inspiration med indiska färger och mycket hög mysfaktor! :o)
Alla bilder kommer som tidigare nämnt från indiska.com. Jag är förälskad i sockarna! Måste åka till en butik någon gång snart och kolla lite! :o)
Nu ska jag fortsätta slappa och mysa! Ha det bra! KRAM! <3

2 kommentarer:

  1. indiska finns i skövde, btw så är det shoppingweekend där nu tror jag. sockarna var gulliga xd puss'/u.

    SvaraRadera
  2. svar:jag får nog ta en sväng till Skövde någon dag då :) okej. visst är de :) puss<3

    SvaraRadera