Arkiv

Sök

onsdag 30 september 2009

Hej, här sitter jag och mumsar på en chokladboll, det finns ju vissa fördelar med att praoa på ett café... ;o) Är väldigt trött, men ska ändå snart iväg på aerobics det kan behövas för att pigga upp lite (eller så får jag bara jättemycket träningsvärk, så att jag knappt kan gå...). Hoppas ni haft en fin dag! ps. så meningslöst det här inlägget var... men förhoppningsvis får ni något liite mer intressant inom inte allt för lång tid. Kram!

2 kommentarer:

  1. ha-ha aerobics gjorde gott det blev en skönare känsla i kroppen och se och häpna, jag hade ingen träningsvärk när jag vaknade morse, har däremot ont i fötterna nu så aja. puss din groda/
    u,

    SvaraRadera
  2. svar: skönast va att ställa sig i den varma duschen efteråt... :P hehe. Hade faktiskt inte heller så hemsk träningsvärk, men den brukar ju komma 2 dagar efter så imorn kommer vi vara helt bortdomnade av smärta... ;P puss tillbaka lilla du <3

    SvaraRadera