Arkiv

Sök

torsdag 17 september 2009

Höst-lista

Hej allihop! Det var svinkallt imorse när jag gick till bussen och då förstår man att hösten snart är här, om den inte redan är det...?

Det gav mig iallafall några små idéer, känns bra för jag har ju haft lite bloggtorka här och inte haft så intressanta saker att skriva om. Men nu ska jag iallafall komma igång! :o)

Som ni kanske minns från i våras så skrev jag ju en lista på vad jag skulle göra i sommar... nu ska vi göra samma sak fast om hösten såklart! ;o)

Min lista ser ut såhär:

*umgås med familj och släkt (supermysigt att åka till mormor och fika ju)
*anordna tjejkvällar med kompisarna, bara för att vi har så himla kul och mysigt ihop! <3 *satsa på skolan och ta vara på det sista året med klassen!
*klä mig i stora mysiga koftor
*dricka varm choklad, läsa bra böcker och kolla på fina filmer.
*gå promenader och hoppa i höstlöven!
*träna aerobics och tennis.
*Höstpyssla!
*Shoppa

Kanske kommer jag lägga till fler saker på min lista, eller så tar jag bort något. Men detta är iallafall min "höst-lista" just nu, och nu är det DIN tur! Ta fram ett fint färgat papper, skriv med din finaste stil och med med pennor i fina färger. Dekorera listan med exempelvis torkade höstlöv, stickers och annat som du hittar i naturen eller i dina gömmor. Huvudsaken är att du blir nöjd över ditt resultat och sedan kan du bara ta fram din lista när du behöver lite inspiration i höstmörkret! Lycka till! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar