Arkiv

Sök

måndag 14 september 2009

GRATTIS!

Lillebror Algot fyller 9 år idag! :o) Jag kollar lite bloggar, lyssnar på musik och slappar. Ska nog ta och sätta mig och lusläsa FRIDA som kom idag snart... :o) jag brukar nämligen bläddra igenom den medans jag äter mellanmål direkt när jag kommer hem och sedan sätter jag mig och lusläser den lite senare! :P hehe. I wish you a great monday, hope it will be good! :o] Ps. debattprogrammet som jag var programledare för idag i skolan gick bra, och nu väntar jag bara på att bli anställd inom tv-branchen! ;P hehe.

2 kommentarer:

  1. GRATTIS Algot! Nej men det gick ju skit, skoja, ert va jättebra! Vårat dock, ahja, he-he, en rolig upplevelse i alla fall. puss/u.

    SvaraRadera
  2. svar: ni va också bra, mycket cred till er som körde helt på improvisation! :) puss<3

    SvaraRadera