Arkiv

Sök

söndag 13 september 2009

Det va längesen...

...jag skrev en rolig historia här på bloggen...

Ett medelålders par från norra USA längtade till värmen, efter att genomlidit en kall vinter. De bestämde sig för att åka till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare. Mannen hade längre ledighet än frun och åkte ner en dag i förväg.

När han checkade in upptäckte han att hotellet hade en dator,och han beslutade sig därför att skicka ett mejl till sin hustru. Tyvärr missade han en bokstav i adressen. Mejlet hamnade i stället hos en änka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit epost med kondoleanser från släkt och vänner. Sonen hittade henne senare avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:

" Till min älskade hustru. Jag har just kommit fram. Jag vet att du blir förvånad av att jag hör av mig, men numera har dom datorer här och man tillåts att skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att få träffa dig och hoppas din resa blir lika problemfri som min. P.S. Det är verkligen hett här nere."

HAHAHA, hemskt rolig enligt mig! ;P

2 kommentarer:

  1. SÅÅÅÅÅ SJUKT BRA! Bästa på länge Agnes! (U.

    SvaraRadera
  2. svar: haha, visst är den bra! ;)

    SvaraRadera