Arkiv

Sök

tisdag 18 augusti 2009

Tisdag

Hej! Jag börjar med att berätta att min lillebror kom hem i söndags eftermiddag, han behöver inte ha dropp längre, bara han får i sig tillräckligt mycket vanlig dryck och mat, febern är nere så nu är han frisk men lite trött! Annars är jag i renoveringstagen! Vi håller på att göra iordning ett nytt rum till mig, så de senaste dagarna har vi rivit, spacklat, slipat och målat. Det ska bli jättekul att komma iordning och det är ju alltid kul att göra om ;o) Jag vill ha ungefär den översta tapeten på bilden fast med lite mindre ränder, som findvägg och resten av väggarna vita! Det blir nog fint och passar mig som är lite barnslig ;oP bild lånad från: http://fixaodona.blogg.se/

2 kommentarer:

  1. lite barnslig? MYCKET barnslig! ha-ha, skoja bara agnes, det blir fint. vilken tur att det är bättre med din lillebror! see ya' in school tomorrow! hugs/u,

    SvaraRadera
  2. haha :P ja för nu börjar vi nian!! :)

    SvaraRadera