Arkiv

Sök

måndag 24 augusti 2009

Så va det måndag igen...

... men den här dagen har ändå gått rätt fort. :o) Jag har ännu inte riktigt vant mig vid att gå upp tidigt varje morgon för att hinna med allt man ska hinna innan skolan. Men om jag känner mig själv rätt kommer det kännas ännu trögare när det gått några veckor... jag är nämligen sån att det går bra att bygga upp en rutin ett tag, men sedan är det väldigt lätt att trycka snooze-knappen. Samma gäller med träning, om jag bestämmer att jag ska ut och jogga varje tisdag och torsdag, då går det bra de första veckorna, sedan är det lätt att motivationen tryter. Därför är inte jag ute och springer särskilt ofta, istället försöker jag hitta träningsformer som jag tycker är riktigt kul istället, för då är det lättare att hålla motivationen upp! ;o)

2 kommentarer:

  1. i feel like i'm smashed against a wall. nej men allvarlig, den här dagen var förödande för min hälsa, tur att man har en mamma som står laddad med stekspade och steker pannkakor åt en samtidigt som man lyckas riktigt bra med att skriva på miljöprojektet. ehe,just det ja, det där med motivation agnes, tänk bara 'om jag inte gör de här får jag otur', nej skämt, men puss/U,

    SvaraRadera
  2. svar: ja tur för dig ;) haha, ja just det, tvångstankar va det jag skulle börja med... :P hehe. puss <3

    SvaraRadera