Arkiv

Sök

lördag 29 augusti 2009

Lördag!

Godmiddag! Kom nyss hem från tennisen vilken var mycket rolig! Bytte snabbt om till "jobbarkläder" dvs: en stor klassfotbolls-tshirt och ett par tights som fått utstå en del färgstänk... och har precis skrapat lite lister som pappa håller på att måla nu. ;o) Ska även tapetsera min fondvägg idag, lägger ut bilder på hur tapeten ser ut senare! Ikväll ska jag på tjej-kväll, det ska bli jätteroligt! :D Ha en bra lördag! Huggies! <3

2 kommentarer:

  1. märker att du kopierar mig med att skriva huggies, ehehe, nej skämt bara. men oh ja hur bra som helst med tjejkväll, jag känner att jag behöver det! ses sen då. puss, puss (ha-ha) /u.

    SvaraRadera
  2. svar: japp det va faktiskt kopierat! :P haha. ja det va verkligen jättemysigt och vi får göra om det oftare! :) puss<3

    SvaraRadera