Arkiv

Sök

fredag 14 augusti 2009

Hej!

Såhär är jag klädd idag: vitt linne: köpt på indiska jeansshorts:ichi - köpta på Byoung Solen skiner, men det blåser ganska kallt, så jag har ingen lust att lägga mig och sola. Istället har jag börjat plocka lite i saker här hemma, och ska nog ta en sväng med dammsugaren också, städning är ju faktiskt välbehövligt det med. ;o) Egentligen vill jag börja måla i mitt nya rum, men det är lite saker som behöver fixas innan, exempelvis lite möbler som ska bäras ut. Lillebror ligger på sjukhus med dropp, så det kan bli lite klen uppdatering här tills han är frisk och familjen kan återgå till det normala.

2 kommentarer:

  1. hur är det med axel?! /u,

    SvaraRadera
  2. svar: de kom hem i söndags eftermiddag, och även om han är lite trött, mår han bra nu och febern är nere :)

    SvaraRadera