Arkiv

Sök

lördag 6 juni 2009

Nationaldagen!

Hejsan hoppsan! Idag är det Sveriges nationaldag! Brukar inte fira den något speciellt, så det blir inte någon särskilt i år heller. Men vi har iallafall hängt upp flaggan! ;o) Jag önskar er alla en mycket trevlig nationaldag! Lite senare kommer det ett tänkvärt inlägg om att längta! Ha det superbra! Kram /A

6 kommentarer:

 1. SVERIGE! :'D<3/U.

  SvaraRadera
 2. Måste säga att jag tycker att Sverige är ett mycket bra land!

  Du gamla, du fria, du fjällhöga nord. Du tysta du glädjerika sköna. Vi hälsar dig vänaste land upp på jord. Din sol din himmel, dina ängder gröna. Din sol, din himmel, dina ängder gröna.

  Du tronar på minnen från fornstora dar, då ärat ditt namn flög över jorden. Jag vet att du är och du blir vad du var. Ja, jag vill leva, jag vill dö i Norden. Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden!

  SvaraRadera
 3. och så står jag där med handen på hjärtat och sjunger! :o) hehe

  SvaraRadera
 4. vrf har vi en nationaldag, till vilken nytta haha XD

  SvaraRadera
 5. man ska ta vara på alla tillfällen att fira så är det bara! ;) hehe

  SvaraRadera