Arkiv

Sök

tisdag 9 juni 2009

090609

Idag har vi haft gemenskapsdag med klassen. Det var jättemysigt! Jag va den enda av tjejerna som badade och det kanske inte va så konstigt eftersom det inte va direkt varmt.... ;o) När jag kom hem var jag så trött att jag gick och la mig, och sov i 3 timmar... hoppas jag somnar ikväll... :o) Nu kollar jag på ugly betty, på kanal 5. Jag är även väldigt sugen på choklad-cookies. Men vi har inga hemma... :´( Kanske ska ta och baka lite om jag orkar.... Det här blev ett ganska osammanhängande inlägg, men förhoppningsvis förstår ni! :o) Ha den bra! Kramisar!

5 kommentarer:

 1. jaja:) min badande anka:)

  SvaraRadera
 2. det var kul! :*<3/U.

  SvaraRadera
 3. Det var mycket kul och mysigt! :D <3

  SvaraRadera
 4. haha du har tur som inte har fått lunginflemation *stavning* haha

  SvaraRadera
 5. haha, Agnes stålhud Andersson blir aldrig sjuk, vet du väl? Mwohahahaha XDXD

  SvaraRadera