Arkiv

Sök

söndag 14 juni 2009

140609

Hejsan! Imorgon börjar sommarlovet! :D (idag va det bara vanlig söndag, då hade vi vart lediga ändå). Jag ska börja direkt med att fräscha till mig lite inför sommaren. Har tid hos frisören imorgon, och tro det eller ej... jag ska permanenta mig! haha, kommer före och efter bilder imorn! ;o)
Idag har jag vart hos Amanda, vi har sminkat varandra och sedan "lekt" modeller! :D Superkul! Sedan va vi också och badade... lite kallt va det, men man vanda sig ganska snabbt! Sedan på kvällen spelade vi fotboll, jag va barfota och råkade fastna med ena tån i gräset, för att sedan snubbla/bli omkullfälld... det känns som att den är bruten eller något... :´( Det är tån bredvid lilltån som är skadad, "ringtån" haha
Jag - Kan man bryta en tå som man inte ens vet vad den heter?
Alla andra - Skratt!
Ungefär såhär skulle jag vilja ha håret... men vi får väl se ;o)

3 kommentarer:

  1. aj, åk in & röntga! Om den är bruten så är det inte bra om den får vara så för då kan den växa helt fel & du får en sne tå och då får du svårt att gå, så jag tycker att du i alla fall ska kolla det! hoppas du blir nöjd med håret! puss<3/U.

    SvaraRadera
  2. VILL SE DITT HÅR :)

    SvaraRadera
  3. Jag börjar bli nyfiken:) hur blev det?

    SvaraRadera