Arkiv

Sök

söndag 22 mars 2009

Söndag!

Hallå! Idag är det söndag och imorn börjar skolan efter en rolig och minnesvärd prao-vecka! Men än är det helg och denna dag tänker jag greja på vinden (ska nämligen bygga om) och eftermiddagen ska tillbringas i biomörkret, Pettson &Findus! :D Inatt vaknade jag klockan 4 för att jag hade ont i magen och behövde gå på toa, när jag sedan somnade om drömde jag om att vi hade inbrott, för att sedan vakna alldeles kallsvettig kl. 06:45. När jag än en gång somnade om lyckades jag sova till 11 och inga mardrömmar då heller. Men det har varit minst sagt orolig sömn inatt. Lite småsur är jag också för att det är helt grått ute, men jag är ändå glad, för igår hade vi grillpremiär och det va blått på himlan hela kvällen! :D Va ju även start för Robinsson igårkväll, jag tyckte det va rätt bra! Ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar